یکی از دغدغههای ما در زمان یا آشپزی با تخممرغ این است آیا تاریخ تولید و انقضای درج شده روی تخممرغها واقعی است یا خیر؟ یا این که بر اثر نگهداری در یخچال یا مغازهها یا حتی در محل بستهبندی تخممرغ، ممکن است جوهر مورد استفاده برای درج تاریخها پخش شده باشد و نتوانیم برآورد دقیقی از تازگی تخممرغ داشته باشیم.
همچنین گاهی برخی ندگان، تخممرغهای کهنه و تازه را با یکدیگر مخلوط میکنند و تخممرغهایی با تازگی متفاوت را به دست مشتری میدهند. از آنجاکه تازگی تخممرغ معیار بسیار مهمی در ارزیابی ایمنی آن محسوب میشود، در این یادداشت چند روش ساده برای تشخیص تخممرغهای کهنه از تازه آموزش داده میشود.
درباره این سایت